روی خط خبر

موضوع: جامعه منبع: خبر فوری
امتیاز: 5 5

مطلب با عنوان خوردنی‌های مضر برای مبتلایان به میگرن|خبر فوری از وب سایت خبر فوری khabarfoori با درج لینک اصلی خبر نمایش داده شده است.

خوردنی‌های مضر برای مبتلایان به میگرن|خبر فوری

از آنجایی که سردردهای میگرنی می توانند بسیار آزاردهنده باشند، شناسایی و پیشگیری از عوامل موثر در شرو

از آنجایی که سردردهای میگرنی می توانند بسیار آزاردهنده باشند، شناسایی و پیشگیری از عوامل موثر در شروع علائم آن، حائز اهمیت است. در برخی از افراد عامل موثر در شروع علائم سردردهای میگرنی می تواند یک نوع غذای خاص یا انواعی از مواد خوراکی باشد. همچنین برخی از انواع مواد غذایی هستند که مصرف آن ها می تواند دفعات این سردردها را کاهش دهد یا از شدت علائم آن بکاهد.به گفته متخصصان درحالیکه رژیم غذایی قطعی برای میگرن وجود ندارد اما افراد می توانند با کنترل خوراکی های مصرفی دفعات بروز این سردردها را کاهش دهند.سایت "مدیکال نیوز تودی" در این مقاله به معرفی برخی از مواد غذایی پرداخته که می توانند عامل شروع سردردهای میگرنی باشند.به طور کلی خوراکی هایی که عامل شروع سردردهای میگرنی هستند از فردی به فرد دیگر متفاوت اند و حتی ممکن است در برخی از افراد کلا مواد غذایی نقشی در شروع علائم میگرن نداشته باشند. با این حال معمولا از جمله خوراکی هایی که در بروز میگرن نقش دارند می توان به مواردی چون مواد الکلی، شکلات، گوشت فرآوری شده، نگه دارنده های غذایی، ماهی دودی و عصاره مخمر اشاره کرد.همچنین خودداری از مصرف وعده های غذایی می تواند موجب سردردهای میگرنی شود. در برخی از افراد، گرسنگی های طولانی مدت و تغذیه ناکافی از عوامل موثر در بروز سردردهای میگرنی هستند که می تواند از رابطه بین کاهش سطح قند خون و تشدید سردرهای میگرنی ناشی شود.بر همین اساس پزشکان به افراد توصیه می کنند مواد غذایی مصرفی و علائم مربوط به سردرد را که تجربه کرده اند، یادداشت کنند. باید به این نکته توجه داشت که برخی از افراد بلافاصله پس از مصرف مواد غذایی واکنش نشان می دهند، درحالیکه این واکنش در برخی از افراد دیگر در مدت ۲۴ ساعت ظاهر می شود.اقدام دیگری که برای پیشگیری از ابتلا به سردرد میگرنی توصیه می شود خودداری از مصرف خوراکی هایی است که بلافاصله پس از آن دچار سردرد می شویم.همچنین از جمله عوامل دیگر که در بروز سردردهای میگرنی موثر هستند، می توان به موارد زیر اشاره کرد:- تغییرات محیط زیستی شامل تغییر در فشار اتمسفر، فصل و حتی طوفان در بروز علائم میگرن موثر هستند.- تغییر در سطح هورمون ها ناشی از قاعدگی یا بارداری نیز می تواند موجب سردرد میگرنی شود.- عوامل محرکی نظیر روشنایی زیاد، بوهای خاص، دود و صداهای شدید و تکراری نیز می تواند در برخی افراد منجر به بروز سردردهای میگرنی شود.- استرس، حرکات ورزشی سنگین، بیماری یا الگوهای خواب غیرمعمول نیز می توانند به بروز علائم میگرن منجر شود. از آنجایی که سردردهای میگرنی می توانند بسیار آزاردهنده باشند، شناسایی و پیشگیری از عوامل موثر در شروع علائم آن، حائز اهمیت است. پایگاه خبری خبر فوری (khabarfoori.com)اجتماعی/ سلامت7 مهر 1397 - 09:03 در برخی از افراد عامل موثر در شروع علائم سردردهای میگرنی می تواند یک نوع غذای خاص یا انواعی از مواد خوراکی باشد. همچنین برخی از انواع مواد غذایی هستند که مصرف آن ها می تواند دفعات این سردردها را کاهش دهد یا از شدت علائم آن بکاهد.به گفته متخصصان درحالیکه رژیم غذایی قطعی برای میگرن وجود ندارد اما افراد می توانند با کنترل خوراکی های مصرفی دفعات بروز این سردردها را کاهش دهند.سایت "مدیکال نیوز تودی" در این مقاله به معرفی برخی از مواد غذایی پرداخته که می توانند عامل شروع سردردهای میگرنی باشند.به طور کلی خوراکی هایی که عامل شروع سردردهای میگرنی هستند از فردی به فرد دیگر متفاوت اند و حتی ممکن است در برخی از افراد کلا مواد غذایی نقشی در شروع علائم میگرن نداشته باشند. با این حال معمولا از جمله خوراکی هایی که در بروز میگرن نقش دارند می توان به مواردی چون مواد الکلی، شکلات، گوشت فرآوری شده، نگه دارنده های غذایی، ماهی دودی و عصاره مخمر اشاره کرد.همچنین خودداری از مصرف وعده های غذایی می تواند موجب سردردهای میگرنی شود. در برخی از افراد، گرسنگی های طولانی مدت و تغذیه ناکافی از عوامل موثر در بروز سردردهای میگرنی هستند که می تواند از رابطه بین کاهش سطح قند خون و تشدید سردرهای میگرنی ناشی شود.بر همین اساس پزشکان به افراد توصیه می کنند مواد غذایی مصرفی و علائم مربوط به سردرد را که تجربه کرده اند، یادداشت کنند. باید به این نکته توجه داشت که برخی از افراد بلافاصله پس از مصرف مواد غذایی واکنش نشان می دهند، درحالیکه این واکنش در برخی از افراد دیگر در مدت ۲۴ ساعت ظاهر می شود.اقدام دیگری که برای پیشگیری از ابتلا به سردرد میگرنی توصیه می شود خودداری از مصرف خوراکی هایی است که بلافاصله پس از آن دچار سردرد می شویم.همچنین از جمله عوامل دیگر که در بروز سردردهای میگرنی موثر هستند، می توان به موارد زیر اشاره کرد:- تغییرات محیط زیستی شامل تغییر در فشار اتمسفر، فصل و حتی طوفان در بروز علائم میگرن موثر هستند.- تغییر در سطح هورمون ها ناشی از قاعدگی یا بارداری نیز می تواند موجب سردرد میگرنی شود.- عوامل محرکی نظیر روشنایی زیاد، بوهای خاص، دود و صداهای شدید و تکراری نیز می تواند در برخی افراد منجر به بروز سردردهای میگرنی شود.- استرس، حرکات ورزشی سنگین، بیماری یا الگوهای خواب غیرمعمول نیز می توانند به بروز علائم میگرن منجر شود.

مطلب با عنوان خوردنی‌های مضر برای مبتلایان به میگرن|خبر فوری از وب سایت خبر فوری khabarfoori با درج لینک اصلی خبر نمایش داده شده است و آپین در قبال محتوای اخبار هیچ مسئولیتی ندارد.

مطلب با عنوان خوردنی‌های مضر برای مبتلایان به میگرن|خبر فوری از وب سایت خبر فوری khabarfoori با درج لینک اصلی خبر نمایش داده شده است.

اخبار گوناگون